• Hurtig levering2-5 hverdage
  • Click and Collectudlevering fra butik.
  • KundeserviceAlle hverdage 33240300
Vilkår & Persondatapolitik CLARÓN

Særlige foranstaltninger Covid-19 (opdateret 11. januar 2021)

Fortrydelsesret


Du kan trygt købe din konfirmationskjole Online (Kun 1 kjole pr. konfirmand). Er kjolen på lager, kan du afhente den i vores butik samme dag, eller vi kan sende den til dig. Har du købt en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel et par timer til prøvning derhjemme. Du har dermed mulighed for hurtigt at fortryde dit valg. Der er 7 dages fortrydelsesret på bestillingsvarer fra afgivelse af bestilling. Vi opfordrer til at man prøver sin konfirmationskjole hurtigst muligt, så andre kan købe kjolen i tilfælde af man fortryder. Disse retningslinjer gælder for køb, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor fortrydelsesretten for bestillingsvarer bortfalder. 

Ombytningsret


Har du købt en bestillingskjole Online med levering slut marts, har du mulighed for at ombytte din kjole i 14 dage, fra modtagelse af din kjole. Du kan bytte til anden lagervare. Vi giver ikke penge retur ved ombytning til billigere vare. Bytter du til en dyrere kjole, betales differencen. Disse retningslinjer gælder for køb Online, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor ombytningsretten for bestillingsvarer bortfalder. Har du købt en bestillingskjole Online med levering slut marts, har du nu mulighed for at ombytte din kjole i 14 dage fra modtagelse af din kjole. Du kan ombytte til anden lagervarer. Vi giver ikke penge retur ved ombytning til billigere vare. Bytter du til en dyrere kjole, betales differencen  Disse retningslinjer gælder for køb, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor ombytningsret for bestillingsvarer bortfalder. 


Særlige foranstaltninger Covid-19 (opdateret 5. januar 2021)

 
Vi giver lige nu fuld fortrydelsesret på bestillingskjoler (Kjoler der fremstilles til dig efter bestilling - Levering slut marts)

Gælder for bestillingskjoler købt online i perioden 4/1 - 10/1-2021 (Kun 1 kjole pr. konfirmand)
Du kan fortryde i 14 dage, gældende fra genåbning af prøvninger (p.t. d. 18. januar 2021)
 
Køber du en bestillingskjole (Levering slut marts), har du 14 dage fra genåbning, til at prøve konfirmationskjoler i vores butik, og dermed mulighed for at ombytte eller fortryde.  
 
Har du spørgsmål, står vi naturligvis klar til at hjælpe pr. mail eller telefon
 
Se øvrige vilkår og bestemmelser nedenfor:


Vilkår:


Virksomhedens juridiske navn: COPENHAGEN BRIDAL by CLARÓN
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nummer: 27426921
Etableringsår: 2011
Adresse: Vester Farimagsgade 3, 1606 København V.

Telefonnummer: 33 24 03 00

Officiel e-mail adresse: mail@claron.dk
Officiel web-adresse: www.claron.dk

Copenhagen Bridal by CLARÓN, har en fysisk butik, der har åbent:

Mandag-Fredag fra 10.00 til 18.00, Lørdag 10.00 til 15.00

Tidsbestilling er nødvendig

Se også www.copenhagenbridal.com


Butikken finder du ligeledes på Vester Farimagsgade 3, 1606 København V.


Bestilling

Du kan bestille varer fra Copenhagen Bridal by CLARÓN på følgende måder: Online via www.claron.dk, via e-mail mail@claron.dk, Via telefonisk bestilling, eller ved at møde op i vores fysiske butik (Tidsbestilling er nødvendig). Alle priser på www.claron.dk angives inklusive moms, afgifter, told mm.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på: Aftaler på vores website kan indgås på dansk.
Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere på følgende måde: E-mail og hjemmesiden

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. 

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Copenhagen Bridal by CLARÒN eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes i forbindelse med ordreafgivelse. Når varerne sendes fra Copenhagen Bridal by CLARÓN vil du modtage en e-mail med tracking nummer. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, eDankort. eWire, JBC.

Bankoverførsel via en konto til konto overførsel sker til os på følgende konto (kun gældende for erhvervsdrivende og forbrugere i udlandet): Bank: Jyske Bank, Reg. nr. 5013 Kontonr. 2616694
Udenlandske overførsler sker til SWIFT: JYBADKKK, IBAN: DK8550130002616694


Levering

CLARÓN benytter DHL. Alternativt kan varen afhentes i vores fysiske butik.

Forventet Leveringstid: 2-5 hverdage hvis varen er på lager. Slut marts hvis varen ikke er på lager (Bestillingsvarer).


Fortrydelsesret

Der er desværre ikke fortrydelsesret ved afgivelse af ordrer på bestillingsvarer, da kjolen bliver specielt fremstillet til dig.

Særlige foranstaltninger Covid-19 (opdateret 11. januar 2021)

Fortrydelsesret


Du kan trygt købe din konfirmationskjole Online (Kun 1 kjole pr. konfirmand). Er kjolen på lager, kan du afhente den i vores butik samme dag, eller vi kan sende den til dig. Har du købt en bestillingskjole med levering slut marts, kan du låne vores prøvemodel et par timer til prøvning derhjemme. Du har dermed mulighed for hurtigt at fortryde dit valg. Der er 7 dages fortrydelsesret på bestillingsvarer fra afgivelse af bestilling. Vi opfordrer til at man prøver sin konfirmationskjole hurtigst muligt, så andre kan købe kjolen i tilfælde af man fortryder. Disse retningslinjer gælder for køb, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor fortrydelsesretten for bestillingsvarer bortfalder. 

Ombytningsret


Har du købt en bestillingskjole Online med levering slut marts, har du mulighed for at ombytte din kjole i 14 dage, fra modtagelse af din kjole. Du kan bytte til anden lagervare. Vi giver ikke penge retur ved ombytning til billigere vare. Bytter du til en dyrere kjole, betales differencen. Disse retningslinjer gælder for køb Online, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor ombytningsretten for bestillingsvarer bortfalder. Har du købt en bestillingskjole Online med levering slut marts, har du nu mulighed for at ombytte din kjole i 14 dage fra modtagelse af din kjole. Du kan ombytte til anden lagervarer. Vi giver ikke penge retur ved ombytning til billigere vare. Bytter du til en dyrere kjole, betales differencen  Disse retningslinjer gælder for køb, i perioden fra og med d. 11. januar 2021 og frem til genåbning for prøvninger i butik/showroom, hvor ombytningsret for bestillingsvarer bortfalder. 

Særlige foranstaltninger Covid-19 (opdateret 5. januar 2021)

 
Vi giver lige nu fuld fortrydelsesret på bestillingskjoler (Kjoler der fremstilles til dig efter bestilling - Levering slut marts)

Gælder for bestillingskjoler købt online i perioden 4/1 - 10/1-2021 (Kun 1 kjole pr. konfirmand)
Du kan fortryde i 14 dage, gældende fra genåbning af prøvninger (p.t. d. 18. januar 2021)
 
Køber du en bestillingskjole (Levering slut marts), har du 14 dage fra genåbning, til at prøve konfirmationskjoler i vores butik, og dermed mulighed for at ombytte eller fortryde.  

Derudover henvises til fortrydelsesret ved køb på nettet

Persondatapolitik


Cookies
Der benyttes ikke cookies, De registrerede oplysninger opbevares i 5 år, Personoplysningerne opbevares krypteret, Personoplysningerne transmitteres krypteret til og fra virksomheden

Logstatistik
Logstatistik bruges på www.claron.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

www.claron.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til: Personalisering af markedsføringen mod brugeren at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via www.claron.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos Copenhagen Bridal og opbevares af DanDomain.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi

Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos DanDomain.

Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt DanDomain for oplysninger om dette. www.dandomain.dk

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Copenhagen Bridal har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen
og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Copenhagen Bridal via e-mail: mail@claron.dk